tisdag 4 oktober 2011

Hänga en duk på väggen?!!

Hittade en tjusig duk i murriga höstfärger på Indiska, som jag omdelebart såg framför mig hängandes på den trista väggen bakom soffan. Idén rubbade fästmannens världsbild totalt: "Hänga en duk på väggen?!! Är du alldeles från vettet?!!". Dukar har man ju på bord och tavlor hänger man på väggar.  Jag gick omkring och småsurade ett par dagar och sedan plötsligt en kväll när jag kom hem från jobbet så var den på plats!

6 kommentarer:

  1. Oh sa fint. Och vilka fina farger! Passar ju lojligt perfekt. Ibland lonar det sig att sura lite alltsa haha! Har han vant sig?

    SvaraRadera
  2. Jag är så himla nöjd, men jag inser att det bästa är att inte tala mer om saken. Dock infann sig ett lugn i fästmannens själ när han kom på att han kunde kalla det för gobeläng, haha.

    SvaraRadera
  3. Gobelang ar ju inte ett ord man svanger sig med alltfor ofta. Men trevligt nar det dyker upp. Och uppenbarligen nervlugnande ocksa.

    SvaraRadera
  4. Underbar gobeläng! Hittade förresten precis en underbar katalog för inbjudningskort, tänkte på dig. http://www.maemaepaperie.com/download/mmp_wedding_catalog_2010.pdf om inte för att beställa, så för att inspireras. Kram! Snooze

    SvaraRadera
  5. Och här har jag hittat en till fin. http://www.bhldn.com/the-shop_decor_stationery/

    SvaraRadera
  6. Jisses, här ska det frossas i kortinspiration!

    SvaraRadera