fredag 10 juni 2011

Smörgåstårta.

Igår hade jag och fästmannen en ledig kväll ihop, vilket för tillfället är ganska sällsynt. Vi firade med att göra en smaskig smörgåstårta. Piffigt som tusan!

2 kommentarer:

  1. Oh vad har ni i den? Jag liksom glommer att man kan gora en sjalv. Bor ju fungera aven med engelska ingredienser tycker jag. Sa tips och trixx tack!

    SvaraRadera
  2. Vi använde såna där stora halvmåneformade hönökakor. Lager ett: Leverpastej eller Tartex (veggopastej) + finhackad gurka utspädd med lite mjölk. Lager två: mimosasallad. Lager tre: hackade ägg blandat med lite creme fraiche och majonnäs. Sen smetade vi in hela tårtan med en blandning av creme fraiche och majonnäs och dekorerade varsin halva. Mmmm... och dubbelt så god dagen efter dessutom.

    SvaraRadera